Tuesday, May 3, 2016

Design Thinking Summer School 2016


Obveščamo vas, da Fakulteta za dizajn v mesecu avgustu organizira Poletno šolo: Design Thinking Summer School 2016.

V okviru Poletne šole, ki bo potekala med 22.8. in 27.8.2016 bodo udeleženci spoznavali “design thinking” kot poseben način kreativnega oblikovalskega razmišljanja, ki s sistematičnimi metodami in procesom ustvarja nove produkte, storitve, koncepte in poslovne modele.

Poletna šola je zasnovana modularno in sicer v sklopu petih delavnic s področja razvoja konceptov, indetitete, inovacij in blagovne znamke, ki vsebujejo tako teoretično osnovo, kot praktično izvedbo ter primere dobrih praks. Za uspešno krmarjenje med vsebinami bodo poskrbeli strokovnjaki – predavatelji Fakultete za dizajn, ki se lahko pohvalijo s številnimi odmevnimi, oblikovalskimi projekti. Za piko na i pa se boste vodeno sprehodili po poletni Ljubljani in odkrivali neraziskane poti Jožeta Plečnika.

Ključen poudarek Poletne šole bo na spoznavanju in snovanju razvoja novih produktov, storitev in konceptov v inovativnem okolju, s poudarkom na trajnostno naravnanem oblikovanju.

Poletna šola je namenjena dodiplomskim in podiplomskim študentom Fakultete za dizajn, kot tudi študentom drugih visokošolskih zavodov ter vsem, ki jih zanima drugačen pristop k oblikovanju.

Delavnice bodo potekale v slovenskem jeziku in sicer v prostorih Hiše za dizajn management in inovacije (HDMI), Gerbičevi ul. 51 v Ljubljani.

Rok za prijavo: 1.08.2016. Kotizacija za Poletno šolo znaša 122,00 € (z vključenim 22% DDV).

Program in spletna prijavnica sta dostopna na: http://www.fd.si/design-thinking-summer-school/

Informacije v zvezi s Poletno šolo dobite pri ge. Petri Kocjančič:
Petra Kocjančič
E – pošta: petra.kocjancic@fd.si
Telefon: 059 235 006

No comments: